Ervaringen van kettlebell gebruikers

Talloze mensen zijn al begonnen met de Kettlebell Workout.

Dit is wat andere gebruikers zeggen:

Hallo Jesse,

Ik heb nu 4x de kettlebell training gedaan en ben onder de indruk van jouw duidelijke uitleg op de dvd’s. Tevens mijn complimenten aan Marjolijn, zij doet het prefect voor.

Nu 1 week na de 1ste kettlebell training ben ik al 0,5 kg lichter en heb duidelijk meer energie. Ik voel me gewoon heerlijk. Ik zal ook zeker doorgaan met de trainingen. Het levert met tot nu toe al meer op dan 2x in de week naar de sportschool.

Ach de kettlebell training is voorbij voor ik er erg in heb. Dus met andere woorden het is leuk!

Sita Ariens

Meer lezen? Klik hier!

Hallo Jesse,

Nadat ik je buik oefeningen ben gaan doen heb ik een strak lijf gekregen.

Ik ben tevreden met mijn lichaam. Want gezien mijn leeftijd 68 jaar zie ik er strak uit.

Bedankt voor al je mails.

H. Groeten Jos.

Jos Volkers

kettlebell-ervaringen

Meer lezen? Klik hier!

Ik ben al een paar weken bezig en daar waar het vet weg moet begint het te verminderen. Mijn onderbuik dus!!

Nu om eventjes een beeld van mezelf te schetsen, ben een 1m70 en weeg momenteel 61 kg maar het is altijd die onderbuik. Ik vind dit afschuwelijk. Ik heb altijd aan sport gedaan dus heb wel een basis. Dus mijn frustratie de laatste tijd was “ik beweeg verdorie elke dag, wat doe ik verkeerd”…….. Ook het eetpatroon was niet helemaal correct en toch dacht ik dat ik juist was. Dus jouw adviezen waren welgekomen.

Wat me wel opvalt dat je met de Kettlebell vlugger resultaat gaat boeken dan met fitness. Ik volg gewoon elke training volgens de DVD en luister braaf!! hoe je de oefeningen uitlegt. De 1e maal bij het squaten had ik verdorie toch goed pijn in mijn derrière maar nu gaat het al heel vlot. En bovenal ik vind de trainingen heel leuk. Fitness heb ik altijd heel graag gedaan maar na een uur training was ik het beu. Dus jouw systeem van maar halfuur training + resultaat daarvan is echt GOED!!

Groetjes, Anouk

Meer lezen? Klik hier!

Inmiddels ben ik ruim een maand bezig (eerst jouw detox en voedingsprogramma gevolgd), waarvan 1 week met de kettlebell. Hiervan heb ik nu drie trainingen gedaan en dat bevalt goed!

Momenteel weeg ik iets minder dan 69 kilo. Nooit gedacht dat ik ooit weer onder de 70 zou wegen! Ik heb nog maar 1 broek die mooi zit (van jaren geleden), de rest is allemaal te groot. Een heerlijk gevoel!

Naast dat ik er beter uit zie, is voor mij het belangrijkste verschil mijn stofwisseling. Ik heb een spastische darm waar ik elke dag last van had. Vanaf juni is mijn stofwisseling enorm versneld en zijn mijn darmklachten vrijwel verdwenen. Ik merkte dat doordat ik snel honger had en elke dag naar de wc moest.

Ik ben totaal bijna 5 kilo kwijt, wat een mooi resultaat is. Qua centimeters ben ik de afgelopen maand centimeters kwijt in het deel boven mijn taille tot onder mijn borsten. Daar ben ik 5 cm verloren en ik heb ook het idee dat ik daar echt vet heb verbrand.

Al met al ben ik erg blij met het resultaat. De eerste dagen van de methode gingen erg hard. Binnen 4 dagen was ik al bijna 2 kilo kwijt.

Ik laat je weten hoe het verder gaat.

Debbie uit Den Haag

kettlebell-ervaringen

Meer lezen? Klik hier!

Mark Twain parafraserend, die het over stoppen met roken zei: niets is zo gemakkelijk als te beginnen met fitness training: ik heb het al wel honderd keren gedaan.

Dat was zowat mijn toestand, want ik had menig project opgegeven om iets te doen aan mijn conditie. Tot ik al surfend “personal trainer” intikte en op Jesse Van der Velde’s webstek terecht kwam.

Jesse is erin geslaagd mij te doen volhouden, dankzij zijn eigen vriendelijke, maar taaie volharding om mij tot oefenen aan te zetten door wekelijkse begeleiding. Zondigen tegen zijn schema’s valt helaas niet helemaal uit te sluiten, maar hij weet je wel terug in het ritme te krijgen, zij het met 20 kg Kettlebell aan je arm zwaaiend…

Hugo Callens, Antwerpen

Meer lezen? Klik hier!

De training én voedingsadvies van Jesse wérkt! Had ik dit maar éérder ontdekt! Ik heb véél geld uitgegeven aan allerlei “afslankinstituten”, die erg mooie resultaten beloven… Ok, je moet er zélf aan werken, maar eigenlijk geeft dat ook juist de voldoening als je je lichaam ziet veranderen (dat gaat zélfs vrij snel!). Het kost wat geld, maar dit weegt (mijn inziens) niet op tegen het WOW gevoel dat je er voor terug krijgt! Ik ben absoluut géén sportief type, maar het feit dat mijn lijf eindelijk weer wat “strak” is geeft mij telkens de moed om “er voor te gaan”.

Maddy Bierebeeck

Meer lezen? Klik hier!

De ervaringen die hier gedeeld worden zijn eerlijke reacties van mensen die de Kettlebell Workout hebben aangeschaft. De reacties zijn oorspronkelijk geplaatst op de pagina van Jesse van der Velde. Deze kunt u hier terug vinden.