Bij Kettlebell voor beginners is het belangrijk dat je het juiste gewicht van de Kettlebell gebruikt en zeker de juiste instructies en oefeningen tot je beschikking hebt. Bij elke sport komen blessures voor, zo ook bij verkeerd gebruik van de Kettlebell. Om er zeker van te zijn dat je de juiste Kettlebell gebruikt en oefeningen hanteert heeft ervaren Personal Trainer Jesse van der Velde een pakket samengesteld om zo het beste uit jezelf te halen. In deze Kettlebell Workout zit o.a een Kettlebell, 4 Dvd’s, een bonus Dvd, een 12 weekse online coaching programma en een E-book.

Klik hier voor het Kettlebell pakket!!

 

 

De Kettlebell en het Dieet gaan prima samen. Door je eetpatroon aan te passen en te gaan bewegen ga je meer calorieën verbranden. Niet voor niets word er in het programma The Biggest Loser naast het aanpassen van het eetpatroon ook regelmatig de Kettlebell ter hand genomen. Met het Kettlebell Dieet kun je binnen 3 tot 5 weken buikvet verliezen en de resultaten behouden. Tijdens het verliezen van vet bouw je ook nog eens aan je spiermassa en aan je uithoudingsvermogen. Het leukste is dat je dit gewoon thuis kunt doen. Met hulp van Jesse van der Velde, zijn Kettlebell en Dvd’s kan ook jij in een mum van tijd “The Biggest Loser” zijn.

Klik hier om de eerste stap te zetten..

Jesse van der Velde heeft al vele successen geboekt met zijn Kettlebell Workout. Om dit succes extra te benadrukken is er nu een Kettlebell aanbieding!!

Wanneer je nu de Kettlebell Workout besteld krijg je naast de Kettlebell en de 4 trainings Dvd’s  nog eens een Bonus Dvd, een 12 weekse online coaching programma en een E-book.

Bekijk hier deze aanbieding!

 

De voordelen van een Kettlebell.

De kettlebell is de ultieme workout. Hij is zeer compact en uitstekend om intensieve oefeningen mee te doen. Omdat hij zo compact is ben je maar weinig ruimte nodig om je oefeningen te kunnen doen.

Door de oefeningen ga je vet verbranden, verbeter je je uithoudingsvermogen, ontwikkel je kracht, verbeter je je coördinatie en stabiliteit, verbeter je je flexibilitijd en je krijgt er meer energie door.

Klik hier en ontdek nog veel meer voordelen van de Kettlebell

Een Kettlebell kopen?

Bestel hier eenvoudig je eigen Kettlebell met bijbehorende Workout op Dvd. Met de jarenlange ervaring van Jesse van der Velde weet je gewoon dat je iets goeds in handen hebt. Jesse heeft in de afgelopen jaren al honderden mannen en vrouwen geholpen om binnen 3 tot 5 week hun buikvet te verliezen.

Wanneer je deze Kettlebell Workout besteld krijg je niet alleen een Kettlebell, maar ook een Dvd set bestaande uit 5 dvd’s, een online coachings traject van 12 weken en een e-book.

Bestel hier je eigen Kettlebell!!

Ben je op zoek naar een goede Kettlebell workout op dvd?

Een kettlebell is zo aangeschaft, maar een goede workout op dvd is vaak een zoektocht.

Jesse van der Velde heeft een hele goede Kettlebell Dvd set uitgebracht op basis van zijn jarenlange ervaringen. In deze set zitten 5 dvd’s met o.a een vet verbranding programma, een buikspieren programma, een benen programma, een conditie en totale body programma en een vet killer 20min workout. Verder krijg je nog een 12 weekse online coaching programma en een E-boek.

Wacht niet langer en bestel hier je dvd’s

Als je om je heen kijkt kun je het succes van de kettlebell overal terug zien.

Vrijwel elke winkel heeft wel ergens een set liggen, of heeft deze met een speciale actie wel in huis.

Het grote nadeel van deze setjes is dat ze vaak incompleet zijn. Er staat niet echt duidelijk op de verpakking of deze kettlebell geschikt is voor de gebruiker en vaak zit er ook geen duidelijke handleiding bij voor de bijbehorende oefeningen. En met vragen kun je al helemaal bij niemand terecht.

Hier kun je een complete kettlebell set in handen krijgen waar je wel iets mee kunt. Deze set is ontwikkeld door Jesse van der Velde die als personal trainer al honderden mannen en vrouwen geholpen heeft om binnen 3 tot 5 weken hun buikvet te verliezen EN hun gewicht te BEHOUDEN.

In deze set zit dan ook een kettlebell, een complete workout op dvd, een 12 weekse online coaching programma en een E-book!!

Bekijk hier de Kettlebell Set

Dat de Kettlebell een groot succes is kun je alleen al zien aan het feit dat de Kettlebell op dit moment in veel verschillende winkels word aangeboden. Wanneer iets werkt word het ook veelvuldig gekopieerd.

Het enige nadeel hiervan is dat alleen het product gekopieerd word maar er geen aandacht geschonken word aan de Workout.  Vaak zie je dan dat mensen het product aanschaffen, hiermee aan de slag gaan, niet de gewenste resultaten bereiken omdat de cruciale training ontbreekt en dat daarna het product op de zolder beland.

Het voordeel is wanneer je hier de Kettlebell Workout besteld, je niet alleen een goede Kettlebell krijgt maar ook de bijbehorende workout van een specialist op het gebied namelijk Jesse van der Velde.

Bovendien krijg je nog een aantal leuke extra bonussen!!!

 

Bestel hier je eigen complete Kettlebell Workout

 

De Kettlebell word ook wel de enige draagbare Total Gym ter wereld genoemd. Oefeningen doen met de kettlebell zorgt voor een snelle vordering van het lichaam. Je lichaam word slanker en sterker door de krachtige en snelle workout!! Dit is DE ultieme training om SNEL SUCCES te boeken. De kracht zit hem in de korte maar explosieve training (20/30 minuten), de opbouw van spiermassa, het verliezen van vet en het verbeteren van het uithoudingsvermogen!! EN…. Iedereen kan dit doen!!

 

Bestel hier je eigen Kettlebell Workout.

 

Snel je doel bereiken!

Het is belangrijk dat je iets doet omdat je het graag wil.

Wanneer je iets doet omdat het moet gaat het je gewoon niet lukken.

Het beste is om te visualiseren hoe je erg graag uit wilt zien. Hang bijvoorbeeld een foto bij de spiegel met de kleding die jij graag aan zou willen trekken. Bedenk hoe je je voelt als je die ene broek weer aan zou kunnen trekken. Voel hoe lekker je in je vel zit als je van de zomer weer over het strand loopt!!

Het maakt niet uit wat je doet, zolang je jezelf maar motiveert. Wanneer je iets doet met passie gaat het bijna vanzelf!!

Klik hier om de eerste stap te zetten!!